Skip to main content

Wil jij een prachtig uitzicht tijdens jouw werk?

Werken bij Zoet of Zout
Kom werken bij Zoet of Zout

Wil jij tijdens je werk genieten van het zonnetje op je huid en het prachtige uitzicht op het Haringvliet? Solliciteer dan bij Zoet of Zout in Stellendam. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s in de bediening, keuken en interieurverzorging.

Bij Zoet of Zout zijn we trots op onze prachtige zaak, maar vooral op ons fijne team. We vinden het belangrijk dat onze collega’s zich goed voelen. Iemand die goed in zijn/haar vel zit en met plezier naar het werk gaat, straalt dit ook uit. Daarom vinden wij jou net zo belangrijk als onze gasten.

Ben je bang dat je alle weekenden, feestdagen en mooie dagen van het jaar moet werken? Dat is niet nodig. Ons team is groot genoeg om hier goede afspraken over te maken. Je kan zelf bij ons aangeven wanneer je kan en wil komen werken. We zullen er alles aan doen om hier rekening mee te houden.

Wil je ervaring opdoen?

Heb jij geen (horeca)ervaring? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij geloven in de kracht van onze mensen. Competenties kun je leren en wij staan er voor open om jou alle kneepjes van het vak te leren. Samen onderzoeken we waar jij echt blij van wordt en waar jouw kwaliteiten liggen.

Laten we kennismaken!

We geloven niet in een lange en moeilijke sollicitatieprocedures. We willen jou graag leren kennen. Daarom gaan we graag met je in gesprek en bespreken we samen de mogelijkheden bij Zoet of Zout.
Wil jij parttime, fulltime of tijdelijk bij ons werken? Moeten we rekening houden met aangepaste werktijden of werkzaamheden? Vertel het ons en dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Laat je gegevens achter in het formulier hieronder zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen. Wil je toch graag je CV en motivatiebrief meesturen? Je kan je motivatie en CV in het tekstveld van jouw bericht hieronder plakken of een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

We zien je reactie graag tegemoet!

Please do not fill this field!