Skip to main content
Zoet of Zout

Daar waar Zoet en Zout water samenkomen

Surf Lessons for All

Zoet of zout

De Naam

De naam Zoet of Zout is gekoppeld aan de locatie waar we gelegen zijn, namelijk op de Haringvlietdam. De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Sinds 2018 is het "Kierbesluit" ingegaan. Dit betekent dat de Haringvlietsluizen ‘op een kier worden gezet' als de waterstand op het Haringvliet lager is dan op zee. Dat is belangrijk voor de internationale vismigratie. Op deze manier kunnen trekvissen waar onder zalm en zeeforel de sluizen passeren richting hun paaigebieden, die stroomopwaarts liggen.

Zoet of zout

Voor elke gelegenheid

Bij Zoet of Zout kunt u lunchen en dineren met vrienden, familie of het gezin maar ook met uw zakelijke relaties kunt u genieten van een hapje en een drankje.
Daarnaast is onze indeling zo gemaakt dat u ook met gezelschappen prive kunt zitten. Hierdoor zijn wij uitermate geschikt voor recepties en bedrijfevenementen. Zelfs hebben we de beschikking over een volledig ingerichte vergaderruimte.

Graag maakt ons salesteam een vrijblijvende afspraak met u, daarna maken ze een passende prijsopgave voor u. U kunt ons salesteam bereiken op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of belt u ons op 0187 - 499913 .

Zeehondenopvang Stellendam

A Seal

Direct naast Zoet of Zout ligt het zeehondenopvang A Seal.
Bij A Seal kun je echte zeehonden van heel dichtbij bekijken. Je kunt ook zien hoe de vele vrijwilligers de dieren dagelijks verzorgen en je komt van alles te weten over de verschillende zeehonden die leven in ons gebied.
Kijk op www.aseal.nl voor meer informatie.


ASeal

Zoet of Zout

Bereikbaarheid

Altijd leuk

Neem contact met ons op

Please do not fill this field!
Goede vraag

Veel gestelde vragen

Moet ik reserveren?
Het is verstandig om te reserveren om er zeker van te zijn dat u terecht kunt. Zonder reservering binnenlopen is geen probleem, we zullen altijd ons best doen om een tafel voor u klaar te maken maar kunnen niets beloven zonder reservering.
Kan ik ook een tafel op het terras reserveren?
Helaas is het niet mogelijk een tafel op het terras te reserveren. Wij adviseren een tafel binnen te reserveren en bij aankomst te informeren naar een tafel buiten. Als er een geschikte tafel beschikbaar is kunnen we uw reservering voor de tafel binnen laten vervallen.
Kan ik ook een reservering voor een groep plaatsen?
Dat kan. Voor reserveringen voor meer dan 8 personen vragen wij U telefonisch contact te nemen op het nummer 0187-499913
Kan er een bedrijfsfeest bij Zoet of Zout georganiseer worden?
Zeker. Ons naastgelegen Paviljoen is bij uitstek geschikt om feesten en bijeenkomsten van elk formaat te faciliteren. Vanuit de knusse privé bar op de bovenverdieping van het Paviljoen heeft u een weids uitzicht over het Haringvliet. Voor grotere groepen is het Paviljoen in delen open te zetten waardoor het mooi op maat is voor diverse aantallen gasten.
Kan ik in de buurt parkeren
Wij beschikken over een zeer ruim parkeerterrein met ruim voldoende plekken voor voertuigen van alle formaten.
Kan ik mijn elektrische auto bij Zoet of Zout opladen?
Op ons parkeerterrein vind u laadpalen voor verschillende elektrische auto’s waaronder een Tesla destination charger.
Een impressie van ons Restaurant