Skip to main content
Altijd een heerlijke ervaring

Borrel, Bruiloft, Training of Congres?

Bruiloften, (bedrijfs)feesten, private dining en vergaderen: het kan allemaal in Paviljoen van Zoet of Zout.

De indeling van het Paviljoen is zo gemaakt dat u ook met gezelschappen privé kunt zitten. Hierdoor is het Paviljoen uitermate geschikt voor recepties en bedrijfevenementen.

Graag maakt ons salesteam een vrijblijvende afspraak met u, daarna maken ze een passende prijsopgave voor u. U kunt ons salesteam bereiken op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of belt u ons op 0187-499913 .

Het Paviljoen

Het paviljoen van Zoet of Zout is direct gelegen aan het Haringvliet op een werkelijk unieke locatie en gemakkelijk bereikbaar vanaf de N57 en beschikt over een ruime, gratis parkeermogelijkheid.

Binnen geniet u van het adembenemende uitzicht via de metershoge raampartij. Vanaf het dakterras wordt dit uitzicht zelfs nog indrukwekkender.

Voor al uw evenementen kunt u bij ons terecht. U heeft bij ons de mogelijkheid om al uw zakelijke bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld een vergadering, congres of training buiten de deur te organiseren. Maar ook voor uw bruiloft, feest of partij bent u bij ons aan het juiste adres.

Zakelijke bijeenkomsten

op een bijzondere locatie

Zoet of Zout biedt uw bedrijf de mogelijkheid om al uw zakelijke bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld een vergadering, congres of training buiten de deur te organiseren.

Ons paviljoen is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N57 en beschikt over een ruime, gratis parkeermogelijkheid. Voor kleine groepen hebben wij een zeer geschikte knusse vergaderzaal in het restaurant. Maar ook zeer grote groepen kunnen wij in ons paviljoen herbergen.

Bij ons bent u van alle gemakken voorzien. Wij beschikken of 3 draadloze microfoons, 2 beamers met schermen van 180 bij 350 cm en twee televisieschermen van 65 en 82 inch ter ondersteuning van uw vergadering of presentatie. Ook beschikken wij over de middelen voor het opzetten van een videoconference.

De deelnemers worden bij aanvang en in de pauzes voorzien van ons heerlijke eten en drinken, die de nodige energie geven om de dag tot een succes te maken.

De arrangementen zijn beschikbaar voor verschillende dagdelen.
2 uurs-arrangement vanaf € 10,50 per persoon
4 uurs-arrangement vanaf € 15,50 per persoon
8 uurs-arrangement vanaf € 32,50 per persoon

Zaalhuur vergaderzaal paviljoen:
2 uur € 275,00
4 uur € 350,00
8 uur € 450,00

Zaalhuur vergaderzaal restaurant:
2 uur € 75,00
4 uur € 100,00
8 uur € 125,00


Wij kunnen de ruimte in verschillende opstellingen voor u klaarzetten.
Theater (max. 200 personen)
Cabaret (max. 84 personen)
School (max. 52 personen)
Carré (max. 60 personen)
U-vorm (max. 50 personen)
Een impressie van ons Paviljoen